1

Funnet et insekt eller et dyr du ikke vet hva er? På denne siden finner du mye god informasjon

2

Vi eier Norges største nettbutikk med proffprodukter og gjør-det-selv løsninger.

3

Vi er Nord-Norges største og eneste lokale skadedyrfirma. Kjøp en kortreist tjeneste av oss


halvors tradisjosfisk
«Halvors Tradisjonsfisk er lokalisert i Tromsø, med umiddelbar nærhet til de aller beste råvarene fra våre arktiske, iskalde farvann. Her blir førsteklasses fisk fra den nordnorske kystfiskeflåten videreforedlet under oppsyn av dyktige og kvalitetsbevisste produsenter. Vi har siden oppstart i 2003 benyttet Aktiv Nord as som leverandør av IK-mat system og skadedyrkontroll. De har erfaring, gode rutiner og leverer tjenesten i henhold til våre strenge krav.»


Daglig leder Halvor Hansen

forsvarsbygg"Ellers så må jeg få benytte anledningen til å gi ros for dette oppdraget, der dere opptrådde veldig profesjonelt og ytet veldig god service og rask responstid, dette setter vi meget godt pris på." - 


Egil Strømsør-Bygdevoll, Driftsteknikker POL/Fungerende driftsplanlegger

karls fisk og skalldyr«Vi i Karls Fisk og Skalldyr benytter Aktiv Nord as som totalleverandør av IK-mat og skadedyrkontroll.
Deres lange erfaring og med vår bransje og kvalifiserte medarbeidere gjør at de tilfredsstiller våre høye krav til kvalitet på denne type tjeneste»

Referanser og samarbeidspartnere

 
 

Kontakt

 

  • Besøk oss på Stakkevollveien 24, Tromsø
  • Tel: (+47) 77 65 72 00
  • Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Facebook: AktivNord

Kontakt oss >>

Skadedyrbedriftenes bransjeorganisasjon

SKABRA er en organisasjon i stadig utvikling. Vi ønsker til enhver tid å ta vare på skadedyrbransjens behov, arbeide for medlemmenes felles interesser, profilere organisasjonen og medlemskap i SKABRA som den beste garantien brukere av skadedyrbransjens tjenester kan få. Helt fra starten i 2008 har den faglige utviklingen samt bransjestandarder står sentralt i organisasjonen. Aktiv Nord er representert med fast plass i styret.

Les mere på www.skabra.no

Du er her: Forsiden Referanser