HACCP

HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Point, er et forebyggende sikkerhetssystem
for å analysere matprosesser i næringsmiddelvirksomheter. Systemet har fokus på identifisering av biologisk,
kjemisk eller fysisk forurensing, som kan ha innvirkning på matvaretryggheten,
samt forebyggende tiltak som er nødvendige for å redusere og kontrollere faren til et akseptabelt nivå.

Aktiv Nord kan hjelpe din bedrift med en HACCP analyse.

Kontakt Lise Nes
Mob: 930 777 11
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Dette sier en av våre fornøyde kunder:

«Halvors Tradisjonsfisk er lokalisert i Tromsø, med umiddelbar nærhet til de aller beste råvarene fra våre arktiske, iskalde farvann. Her blir førsteklasses fisk fra den nordnorske kystfiskeflåten videreforedlet under oppsyn av dyktige og kvalitetsbevisste produsenter. Vi har siden oppstart i 2003 benyttet Aktiv Nord as som leverandør av IK-mat system og skadedyrkontroll. De har erfaring, gode rutiner og leverer tjenesten i henhold til våre strenge krav.»

          Halvor Hansen
          Daglig leder
Halvors