For bedrifter

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for din bedrift og ditt behov. Som kompetansebedrift hjelper vi deg i tett samarbeid med dine medarbeidere, å sikre dine verdier, ditt renomè og gode rykte.
Du kjenner selv din bedrift best, men gjennom et samarbeid med oss der vi til faste tider foretar grundige undersøkelser, kan du være med på å forebygge eller eliminere et problem før det får startet.

Vi hjelper deg med akutte problemer eller langvarige løsninger for kvalitetssikring.
Vårt Nokas-service-program (ASP) er skreddersydd for nettopp din bedrift. Her avtaler vi antall rutinemessige kontroller, leie av fluefangere ved behov og teknisk gjennomgang av bygningsmasse. I tillegg kan vårt ASP knyttes sammen med eget IK-Mat system som vi også tilbyr, eller integrere vår skadedyrkontroll i din bedrifts internkontroll.
Vi tilbyr selvfølgelig også en elektronisk rapporteringsløsning dersom du har behov for dette.
Les mere om Aktiv E-rapport (AER)

Vi dekker et service område fra Ofoten/Lofoten/Vesterålen helt nord til Finnmark. Våre faste kunder på Svalbard er veldig fornøyd med vårt serviceprogram og våre hyppige besøk på øygruppen.

Vurderer du skadedyrkontroll, skal du vite at du får hjelp fra Nord Norges største og eneste lokale skadedyrkontroll bedrift med fem høyt kvalifiserte og servicevennlige skadedyrbekjempere.

Kjøp kortreiste tjenester av Aktiv Nord Skadedyrkontroll

Dette sier noen av våre fornøyde kunder:

«Vi i Karls Fisk og Skalldyr benytter Nokas skadedyrkontroll as som totalleverandør av IK-mat og skadedyrkontroll.
Deres lange erfaring og med vår bransje og kvalifiserte medarbeidere gjør at de tilfredsstiller våre høye krav til kvalitet på denne type tjeneste»

Karl

Karl Alberth Hansen
Daglig leder

 

«Halvors Tradisjonsfisk er lokalisert i Tromsø, med umiddelbar nærhet til de aller beste råvarene fra våre arktiske, iskalde farvann.
Her blir førsteklasses fisk fra den nordnorske kystfiskeflåten videreforedlet under oppsyn av dyktige og kvalitetsbevisste produsenter.
Vi har siden oppstart i 2003 benyttet Aktiv Nord as som leverandør av IK-mat system og skadedyrkontroll.
De har erfaring, gode rutiner og leverer tjenesten i henhold til våre strenge krav.»
Halvors
Halvor Hansen
Daglig leder

Du er her: Forsiden Skadedyrkontroll For bedrifter