For private

Du har ikke klikket deg inn på denne siden for morro skyld, det vet vi. Skadedyr er absolutt ikke morsomt å få i hus. Du trenger mest sannsynlig øyeblikkelig hjelp eller svar på hva slags insekt du har funnet på kjøkkenet eller om det er mus eller rotte du hører i veggen.
Du vil finne mye informasjon og hjelp om skadedyr bare ved å søke på internett, men bare husk at mange av problemene krever fagfolk. Mye kan du gjøre selv, men i noen tilfeller kan vondt bli til verre.
Vi kan skadedyr. Vi vet hvilke skadedyr som finnes i vår geografiske landsdel. Vi vet hvilke som kan gjøre skade og vi vet hvilke som er harmløse. 
Har du en bekymring eller en akutt situasjon foreslår vi følgende.
Ring oss og spør eller be oss ta en befaring.

Ingen spørsmål er for rare eller for vanskelige. Vi opplever alle tilfeller som spesielle og behandler derfor dette svært seriøst. Vi er kompetente på alle typer skadedyr, og kan i akutte tilfeller komme til deg på kort varsel, eller løse problemet med riktig rådgivning pr telefon.

Dette sier en av våre fornøyde kunder:

"Ellers så må jeg få benytte anledningen til å gi ros for dette oppdraget, der dere opptrådde veldig profesjonelt og ytet veldig god service og rask responstid, dette setter vi meget godt pris på."
Forsvarsbygg
Egil Strømsør-Bygdevoll
Driftsteknikker POL/Fungerende driftsplanlegger

 

Du er her: Forsiden Skadedyrkontroll For private